Ванеса Паради, половинката на Джони Деп, го помолила да се откаже от гореща сцена, която трябва да заснеме с Анджелина Джоли, съобщи в. “Дейли мейл”.

Става дума за филма “Туристът”, в който според сценария героите на Джони и Анджелина се влюбват един в друг. Но не само това - предвидена била гореща сцена между двамата под душа. Ванеса обаче не вдигнала скандал на Джони, а кротко го помолила да размисли. В крайна сметка Карибският пират решил да уважи искането на спътницата си и да откаже еротичните кадри с холивудската хубавица Джоли.

Страхът на Ванеса е заради начина, по който Анджелина почна връзката си с настоящия си любим Брад Пит. Тя го отне от съпругата му Дженифър Анистън именно на снимки - за филма “Мистър и мисис Смит”. Сега Джоли и Пит имат заедно общо 6 деца - три осиновени и три биологични.

Ванеса и Джони са заедно от 1998 г. и са родители на дъщеря - Лили-Роуз Мелъди Деп (11 г.) и син - Джак Деп III, роден през април 2002 г. Паради опита да откаже Деп от участие във филма през март, когато започваха снимките, но тогава той се възпротиви и прие ролята.