Тя е бременна в шестия месец с първото си дете, така че не е чудно защо Хавиер Бардем зорко пази Пенелопе Крус.

41-годишният актьор здраво бе притиснал до себе си бременната си съпруга, докато двамата се разхождаха по улиците на Лондон, опитвайки се да намерят перфектния ресторант за обяд, пише "Дейли Мейл".

Но 36-годишната Пенелопе не се оглеждаше много, защото разчиташе на предпазливостта и грижовността на съпруга си, а само здраво държеше ръката му по време на разходката им.

И докато Хавиер беше предпочел дънки, шапка и пуловер с качулка, Пенелопе показа завидния си стил.

Тя беше облечена в модерно черно палто, което прикриваше порасналото й коремче, черни панталони и равни обувки.



*Грижовен: Хавиер Бардем силно бе притиснал до себе си Пенелопе Крус, докато опитваха да намерят подходящо място за обяд

В момента двойката се намира в Лондон, където Пенелопе снима предстоящия филм "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides."



*Сияеща: Актрисата, която очаква първото си дете, изглеждаше прекрасно

Пенелопе и Хавиер потвърдиха бременеността на актрисата миналия месец, след набързо спретната тайна сватба на Карибите през юли.  



*Романтика: Влюбените звезди се държаха за ръце докато се опитваха да намерят идеално местенце за обяд

Когато по време на интервю в Рим пред Хавиер беше повдигната темата дали в вярно, че ще създават семейство, той каза: „Вярно е. Много съм щастлив.”

*Внимавай! Хавиер посочва бордюра в случай, че Пенелопе не го е забелязала

Когато го попитаха дали той и Пенелопе са избрали име за бебето, той отговори: "Не, не още.”

Припомняме:

Бременността на Пенелопе причинява някои трудности на снимачната площадка, защото стилистите са озадачени от факта как да успеят да прикрият коремчето на звездата с вталения пиратски тоалет.

Затова те решиха да се обърнат за помощ към сестрата на Пенелопе, Моника, която въпреки че е с три години по-млада от сестра си, прилича досущ на нея.

*Моника и Пенелопе Крус (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Твърди се, че Пенелопе ще снима близките кадри, докато Моника ще участва в по-далечните сцени.

Пенелопе играе ролята на Анджелика, дъщеря на капитан Блекбърд, заедно с Джони Деп в ролята на капитан Джак Спароу в поредната част на „Карибски пирати”.