Ана Курникова и Енрике Иглесиас все още не очакват наследник. Тенисистката няма да става майка, а коремчето се оказа следствие на бохемския живот на хубавицата.

Звездната двойка беше изловена на кратко интимно пътуване до Хаваите. Там Ана подготвила любовна изненада за половинката си и заформила вкусно барбекю на райските бели плажове. Върху скарата намятала свински ребърца, наденички и хамбургери, които приготвила пред погледа на Енрике, облечена само с бял изрязан бански.

Сцените на близост веднага бяха уловени от папараци, а на снимките ясно се вижда, че Курникова не е бременна. Въпреки това коремчето й е далеч от идеалната спортна форма, с доста закръглени форми от сладкото похапване. Преди няколко седмици таблоидите изловиха Ана на излизане от ресторант с доста изпъкнали форми и веднага заключиха, че чака рожба, въпреки възраженията й.

След приятния обяд Иглесиас и Курникова се излегнали на шезлонгите си, а Ана потрила доволно коремче. Пищното угощение явно загризало съвестта им и малко по-късно двамата се метнали на сърфовете, за да стопят по някой и друг килограм.