Спортният журналист Крум Савов е истински тиранин към съпругата си Мая.

Красавицата, която отскоро води своя рубрика в Нова телевизия, често се оплаквала пред приятелки, че мъжът й няма мярка в ревността, пише в. "Шок".

"Мая е хубава жена и непрестанно й се лепят разни непознати. Когато Крум разбере за тях, обикновено вдига ужасни скандали и дори я пошляпва", разказват приятелки на водещата.

Самата Мая избягвала да коментира семейните свади с близките си хора, но често се появявала със синини и ожулвания по ръцете, които недвусмислено показвали битови инциденти. За да ги прикрива, тя често носела дрехи с дълги ръкави и рядко показвала отворена плът.

Положението ставало страшно през лятото, когато заради топлото време блондинката нямало как да прикрива раните и синините си.

"Крум не й дава да излиза разголена от вкъщи без него. Смята, че така тя изглежда евтина и привлича всякакви мераклии. Няколко пъти дори я е връщал от вратата, за да я преоблече", разкриват близки до семейството.

Допреди да се ожени за Мая и тя да му роди близначета, Крум Савов се представяше като виден столичен плейбой. Спортният журналист сваляше всяко същество с пола и често си пробваше чара по автобусните спирки в Студентски град.