Красивата половинка на спортния журналист Крум Савов, която партнира като ководеща на Вихра в рубриката "Отчаяни съпруги" на "Станция Нова", си призна, че мъжът й е доста голям инат и като си науми нещо, държи да стане на неговото.

Тя твърди, че той подтикнал Мая да се яви на кастинг, след като сръбкинята Даниела оваканти мястото на "отчаяна съпруга".

Крум се гордеел неистово с жена си и държал цяла България да й се възхищава.

Мая пък нямала нищо против да съчетава професията си на представител на фармацевтична компания с тази на телевизионен водещ.

Майка й поела изцяло грижата за близначетата Крум и Катрин, които ходели и на държавна детска градина.

"Имаше един грозен слух, че сама съм избрала имената на децата ни. Дори да съм искала да се наложа, е нямало да го направя, защото най-много да се бяхме развели", припомня си Мая.



Тя заченала близнаците, след като абортирала първата си бременност. Тогава детенцето било момченце и също щяло да се казва Крум.

Сега фармацевтката малко се притеснявала да не би близнакът Крум-младши да остане в сянката на баща си поради факта, че носи същото име.

Засега наричали хлапето Буми, за да знае, че се обръщат към него.

И Мая, и Крум се стараели да са перфектни родители и съгласно всички педагогически теории се отнасяли към близнаците като към царе.

Припомняме:

Хора от обкръжението на Крум обаче твърдят, че той едва се стърпял да не закрещи, когато разбрал, че в Нова искат жена му. След като така грозно го бяха прогонили преди две години, той никак не бил склонен името му отново да бъде свързвано с тази телевизия. Решаваща роля обаче изиграл хонорарът, който Мая щяла да получава за телевизионните си изяви, пише в. "Шок". 

Снимки: Списание SLAVY Magazine