Милионерката Черил Коул бе заснета с пухкави черни чехли за 56 долара, но не в дома си, а на снимки за реклама, съобщи в. “Дейли мейл”.

Според изданието атрактивната певица била облечена по-скоро като момиче, което пие сутрешното си кафе, отколкото като звезда. Но тежкият грим издал, че всичко е част от снимачен процес, пише 24chasa.bg.

Красивата британка е рекламно лице на известна козметична марка, а рекламната кампания за нова серия продукти е на обща стойност 800 000 долара.

Странният външен вид на Черил се допълвал и от яркорозов халат, който се продава в известната верига магазини “Марк и Спенсър”.

Неговата цена е 40 долара. Коул била в този вид в една от паузите на дълъг снимачен ден. Сега от магазина се надяват, че продажбите на халата ще скочат рязко, след като звезда като Черил се е появила в него.

Късметът на Коул засега изглежда не я е изоставил, защото в понеделник нейният сингъл "Promise This" оглави британската класация.

Освен това от песента са продадени 157 хил. копия, което е рекорд за песен в първата седмица след излизането й.

На второ място е добрата приятелка на Черил - Риана, с парчето Only Girl.

Двете наскоро обявиха, че ще записват заедно дует. Черил Коул продължава и работата си като жури в шоуто X-Factor, което върви в момента във Великобритания.

Вижте видео:

Черил Коул - "Promise This"