Може и да е била там, за да подкрепи колежките си, но Деми Мур определено беше в центъра на вниманието по време на церемонията Glamour Reel Events.

Актрисата беше облякла дълга риза с оскъден сутиен отдолу, за да отпразнува режисьорските дебюти на Ева Мендес, Джесика Бийл и Рейчъл Уайз.

Деми, която също е била режисьор на късометражни филми Reel Moments, наскоро се върна от романтична почивка до Израел заедно със съпруга си Аштън Къчър, където бяха отишли на „духовно пътуване”, за да заздравят брака си.

47-годишната звезда не изглеждаше никак по-възрастна от по-младите с 19 и 11 години Джесика и Ева. Тя беше комбинирала предизвикателна риза с черно сако, впит кожен панталон и черни високи токове.


*Предизвикателна: Освежена след екскурзията до Израел със съпруга си Аштън Къчър, Деми Мур носеше дълга риза по време на церемонията на късометражните филми Glamour Reel Moments в Лос Анджелис

Звездите на вечерта бяха заложили на елегантен стил с официални рокли.

28-годишната актриса от филма "A-Team" Джесика Бийл, носеше черна полупрозрачна дантелена рокля на Оскар де ла Рента със семпли бижута на Tiffany & Co. 

36-годишната й колежка Ева Мендес, беше с кремава рокля на Лела Роуз, малка бронзова чанта на Ферагамо и високи обувки.



*Режисьорското дуо: Джесика Бийл и Ева Мендес празнуват режисьорския си дебют на филмите Glamour Reel Moments в Гилдията на режисьорите



*Актрисите се присъединяват към Деми, Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън, Рита Уилсън и Кирстен Дънст, които всички са режисирали филми за Glamour

Glamour Reel Moments е ежегоден късометражен сериал, който е режисиран от холивудски дами и е базиран на личните истории на читатели на сп. Glamour.

Трите актриси бяха представени с историите, които бяха решили да режисират по тазгодишната тема „Прави добро”.

*Добри приятелки: Ева гушка актрисата Кати Наджими, с която участва в късометражния филм California Romanza

В „California Romanza” на госпожица Мендес участват Кристина Ричи, Дениъл Стърн, Кати Наджими и Трой Гарити.

Рейчъл Уайз, която не можa да присъства на събитието, режисира "The Thief".

Джесика Бийл обясняваше в "Sodalis" за две момичета, които са най-добри приятелки. Тя казва: „Прави добро на любимите си, за най-добрия си приятел; прави добро за себе си.”

Жените се присъединяват към Деми, Гуинет Полтроу, Кортни Кокс, Кейт Хъдсън, Дженифър Анистън, Рита Уилсън, Кирстен Дънст, Брайс Хауърд Далас, Труди Стайлър и Мери Уигмър, които всички са допринесли за тази кауза.

Както винаги Деми писа за събието в Twitter след това: „Чествам тазгодишния Glamour Reel Moments режисьорски дебют на трите невероятни Джесика Бийл, Ева Мендес и Рейчъл Уайз! Чудесна работа, дами!”
 

*Сближаване: Деми и Аштън наскоро се завърнаха от почивка в Израел, където бяха заминали на „духовно пътуване”, за да се погрижат за брака си

Както от Hotnews.bg вече писахме, след връщането си от Израел двамата изглеждаха много влюбени, докато отиваха, държейки се за ръце, към "Aurora Foot Spa" в Бевърли Хилс, където се глезиха с педикюри.

Двойката отиде до Йерусалим, където посети Стената на плача и тунелът под нея, преди да отидат в Тел Авив, където Къчър изнесе реч на експозицията на Безек.

32-годишният актьор от филма Killers писа в Twitter от Йерусалим: "Споделяме любов и светлина докато сме в Израел."

"Молим за силата да изковем връзки за нашите прилики и да направим компромиси относно различията ни."