Актрисата Анджелина Джоли отново изпаднала в истерия заради половинката си Брад Пит, твърдят хора от екипа, с който в момента красавицата снима филм в Босна.

Причината за емоционалния й срив била, че любимият й се обадил по телефона на приятелката на бившата си съпруга Дженифър Анистън - Кортни Кокс, пише bliasak.bg.

"Анджелина разбра, че Брад се е обадил на Кортни, когато е научил за разпадането на брака й с Дейвид Аркет, и й предложил помощта си. Джоли побесня, защото реши, че целта му всъщност е била да се свърже с Дженифър Анистън. Тя му вдигна страшен скандал и му забрани да се чува както с Кортни, така и с Дейвид. Брад беше съкрушен, тъй като се познава и с двамата от години и са много добри приятели", разкрил запознат със ситуацията.

"Брад се опита да обясни на Анджелина, че просто е искал да помогне, но тя просто отказа да му повярва. Дори му каза, че никак няма да се изненада, ако разбере, че Джен през цялото време е била до Кортни на телефона, когато той се е обадил. Най-страшна за Анджелина е мисълта Брад да поднови контактите си с Анистън", заключил мъжът.