Секси блондинката ДесиСлава има необичайни увлечения и интереси в последно време.

Тя разкри, че вече е изкарала второ ниво в изучаване на рейки - алтернативна медицина, разработена в Япония, която в превод означава "лекуваща енергия от Космоса", пише lifestyle.bg.

"Това позволява изпращане на енергия и позитивно мислене от разстояние", разяснява певицата, чиято мечта е след като навлезе по-надълбоко в материята да може да контролира всичко и да придобие свръхестествени способности.

"Много често сънувам сънища и като се събудя ми се иска да са реалност. Иска ми се да мога да контактувам с хора от разстояние, да мога да им вменявам мои мисли и идеи, да ги карам да правят едно или друго нещо", обяснява странните си помисли изпълнителката.

Вижданията й се разпростират дотам, че всяка идея за нов тоалет директно да се телепортира в съзнанието и на нейната дизайнерка Десислава Зиновиева.

"Сънувах неотдавна, че съм на важно участие и не знам какво да облека. Веднага в главата ми се появи идея как трябва да изглежда тоалета ми. И вместо да ми се налага да се видя например с моята дизайнерка и да мога да й разкажа виждането си, тя направо да ми покаже готовия тоалет", замечтано разказва певицата.