“Лудата глава на фолка” Кали не позволява на външни хора да надникват в стаята на сина й Марк, който е само на година и половина.

Страхува се да не й завидят и това да се пренесе върху бебето, което е още съвсем малко и няма никаква защитна аура, пише blitz.bg.

Не се притеснява за баткото Жоро, който е вече на 10 години и не могат да го хванат лошите мисли.

Мама Кали го определя като много забавен фукльо, който напоследък се е подстригал на ивици и се прави на голям мъж.

*Кали със синовете си Георги и Марк

Изпълнителката на хита “4, 4, 2” не може да се нахвали с новия си дом, който е наредила според законите на Фън Шуй и го е изпълнила с любов по собствена рецепта. Съпругът й – бизнесменът Антон Краус, й е дал пълна свобода на действие.

“Можем да се обзаведем със супер аеродинамични космически мебели от фирми, в които един диван струва 50 000 евро, но това е излишно. Ние сме практични хора и гледаме да ни е удобно и чисто”, обяснява Кали, която заедно с пеенето учи философия в Софийския университет.

Оказва се, че фолк дивата е истинска фурия у дома. За 5 часа успява да изчисти цялата двуетажна къща, въпреки че откакто е студентка, е наела жена да й помага.

“За съжаление никой не може да почисти дома ми по-добре от мен. Не мога да понасям мръсна къща и няма как да стане”, обяснява огнената Кали.