Дони бил мамино синче. Никой не е изненадан от този факт. Лигавият на моменти изпълнител по всякакъв начин доказва, че животът му все още зависи от онова какво ще каже мама.

Мама нямала думата само за външния вид на вече порасналото момче. За всичко останало тя била последна инстанция, а от „Уикенд“ научаваме, че тя била и онзи важен фактор, изиграл голямо значение за това къде ще живеят Дони и съпругата му Нети, пише kliuki.bg.

Двамата наскоро се преместиха в нов просторен апартамент в центъра на столицата. Решили да си закупят жилище, тъй като срещали трудности с придвижването си в пословичното софийско задръстване.

Новият дом на двойката бил избран от майката на Дони, макар че тя нямало да живее в него. Госпожата харесала имота и се застъпила за него, въпреки че снаха й имала някои притеснения.

*Дони и Нети

В крайна сметка Нети и Дони закупили жилището и стартирали ремонт, който продължил цели три месеца. Поради тази причина двамата прекарали цялото лято на море. Разбира се, работата на майсторите била строго следена от майката на Дони.

„Много жени биха се възпротивили на подобна намеса в семейството им от страна на свекървата. Нети обаче е толерантна, никога не би се скарала с родителите на Дони. Тя ги уважава и се вслушва в съветите им. Вероятно това се дължи на факта, че още като дете е изгубила баща си", коментират близки до двойката.

Припомняме:

За шока от загубата на родителя си Нети разказа тези дни в предаването „На кафе“.