Фолкпевицата Бриана привлича известните мъже като магнит. Преди време, тя бе завъртяла главата на волейболния ас Мартин Стоев, чието семейство едва не разби.

Последната й „бройка” пък бе топнападателят както на футболното игрище, така и сред жените Ивелин Попов.

Двамата скъсаха, тъй като босът на „Литекс” Гриша Ганчев забрани на доскорошната си звезда да се вижда с Бриана.

- Чу ли новината, че твоят последен любим Ивелин Попов вече е интимен с колежката ти Елена Паришева?
- Мисля, че Елена само си прави реклама с Ивелин. Тези снимки, на която се целуват, съм ги виждала. Казвали са ми, че са отпреди две години. Сами си правете изводите. Каквото е имало между нас с него, е минало. Не обичам да се занимавам с деца, които не знаят какво искат. На Ивелин вече му е намерен заместник.

- Някъде четох, че още докато е бил с теб, е имал „закачка” с Елена и е „тъкал на два стана”. Ти забелязвала ли си нещо?
- Не съм забелязала никакви закачки, защото времето, което прекарахме с него, съм оползотворявала добре, и не вярвам да е имал вземане-даване с други успоредно.

*Елена Паришева

- Как така пък Гриша Ганчев е забранил на Ивелин Попов да се вижда с теб, а с Елена Паришева сега демонстрира близки отношения официално и не се притеснява от санкции?
- Това ми е още по-странно и още повече ме кара да мисля, че е само реклама. Имам си теория, но в нея са намесени доста хора и истории. Ще е я споделя друг път.

- Доколкото разбирам, ти не си афиширала връзката си с него, защото си ходила „официално” и с друг мъж, с когото си от 5 години заедно, така ли е?
- Винаги идва момент, в който всеки се пита дали това е най-подходящият избор, дали си удовлетворена напълно и изпитала ли си нужното от живота. Действително има такъв човек, но споделям с вас, че много пъти нещата не са вървели добре, правили сме много компромиси. Когато се сближихме с Ивелин, бях в много сложна ситуация, не афиширах нищо, за да не се появят отново спекулации, които да натоварват семейството ми.

- Е, двамата не се ли ревнуваха взаимно, не ти ли вдигаха скандали? Всъщност, те знаеха ли един за друг?
- О-о-о не, не знаеха един за друг. Иначе кой знае какво щеше да се случи.

- С Ивелин вече не сте заедно, но той продължава ли да прави опити отново да те вкара в леглото си, пуска ли ти превъзбудени смс-и зад гърба на новата си изгора?
- Правеше го, докато не ги видях на корицата на едно списание с Елена. То не бяха покани за гости в Турция, то не бяха мръсотии. След това вече самата аз се отдръпнах. Не ми е приятно да ме вземат за играчка.

*Ивелин Попов (Снимки: )

- Какъв е в леглото Ивелин – опиши подробно сексуалните му качества?
- Ивелин успяваше да отключи в мен най-добрите качества, прилагайки доста научени тънкости в „занаята”.

- Сигурна съм, че много жени сега примират от любопитство да разберат как е Попето, както наричат галено Ивелин Попов, по отношение на мъжкото му достойнство – като размер имам предвид?
- Бих казала, че достойнството му е достатъчно. Доста странно, защото мъж с такова „достойнство” е редно да има повече смелост, когато иска да прекрати връзка с една жена и да започне с друга, но това е друг въпрос.

- Искаше ли Попето много секс от теб, как ти предлагаше - чрез романтични жестове, еротични намеци или дори мръснишки смс-и?
- Беше уникално - имаше от всичко. Той усещаше винаги в какво настроение съм и се е отнасял отлично според ситуацията. Според мен всяка жена си мечтае за такъв мъж, с който изпитва ежедневно онази напрегнатост, незнание за това какво те очаква, и тръпката, която не те оставя намира, докато той не се появи отсреща и следва емоционален и невероятен секс! Признавам си, че обичах мръснишките му смс-и, в които без намеци е описана цялата ситуация!

*Бриана

- Знае се, че на футболистите не им се позволява секс преди мач, но вие правили ли сте го и ако - да, отразявало ли се е негативно на играта му по някакъв начин?
- По принцип изпълняват тази забрана, но мисля да издам една тайна. Ако има виртуален секс преди играта, също се отразява много негативно и разбрах, че това също не трябва да се практикува. Честно казано, не мисля, че на него му се отразяваше негативно… /усмивка – б. а./

- Къде най-често се любехте двамата, къде обичаше да те води той или ти него например?
- Случвало се е и аз да го заведа някъде, но доста по-често съм отскачала до Ловеч! Но е имало и случки, в които сме били на път и двамата и сме се спирали за кратко на някое закътано местенце…

- Коя е любимата му манипулация в любовната игра, кое го възбуждаше най-много?
- Опитахме доста неща, все пак по-бързият и мръснишки секс беше сред най-любимите ни манипулации.

*Бриана

- Някой друг популярен футболист да те е свалял или правил недвусмислени предложения за сексуални авантюри напоследък?
- А-а-а не, ще ме вкараш в интрига. Съвсем скоро ще се чуе...

- Преди време си получавала неприлични предложения от депутат от БСП – ще издадеш ли името му, той още ли е в парламента или вече не е действащ такъв?
- Не мисля, че е редно да казвам имената на политиците, с които съм била. Би била лоша реклама за тях, че са имали нещо с фолкпевица. Въпреки че и те като нас са хора от народа.

Интервю: Светлана Терзиева - СЕСИЛ