След Андреа, Мария и Цветелина Янева доста техни колежки също се насочиха към хитмейкъра Кости.

Преди броени дни стана известно, че Преслава ще работи с него, след това разбрахме и за Галена, а сега и Лияна има амбиции да направи хит по негова композиция.

"Имам две нови песни, които ме чакат в студио. Много са хубави, едната е на Драганински, другата отново е на Мартин Биолчев. Текстовете са мои. Обаче сега имам една нова идея, ще видя дали ще се осъществи, с един друг много успешен композитор. Не сме се свързали още. Имам желание да работим и мисля, че ще се реализира. Не мисля, че има нещо което да ни попречи. И ще видим коя ще е следващата песен"- споделя Лияна.

Запитана в интервю за радио "Сигнал +" кои песни на Кости й харесват повече - динамичните или по-бавните, Лияна отговори така:

"Бързите песни, като че ли се харесват повече. Харесва ми, че в неговите песни има една много различна нотка и особено новата на Цветелина Янева, направо умирам за тая песен".

Кога и как ще се срещнат Лияна и Кости, все още нямаме точен отговор. Едно е сигурно - все повече изпълнители от България ще се насочват към неговата музика, щом у нас песните му се превръщат в едни от най-големите хитове.