Певецът Джон Майер се присъедини към актьора от "Здрач" Тейлър Лаутнър в кръга от мъже, смятани за цел от изпълнителката на кънтри поп Тейлър Суифт в предстоящия й албум "Говори сега".

Джо Джонас, критици от музикалната индустрия и Кание Уест също изглежда са включени в това, което се очертава като необичайно откровен коментар за мъже, които са разбили, или играли си със сърцето на 20-годишната певица, пише БГНЕС.

Суифт, чийто албум "Безстрашна", донесъл й "Грами" бе най-продаван албум за 2009, бе заявила, че всяка песен в "Говори сега" е "различна изповед на различен човек".

Отделните песни са пускани всяка седмица на iTunes, като Суифт издава по мъничко за останалите в уебкастове в масивна промо кампания за предстоящия албум.

*Джон Майер и Тейлър Суифт

Например "Скъпи Джон" се смята за предназначена за 33-годишния Майер, с когото певицата имаше кратък романс преди около година. В отговор на въпрос за Майер, Суифт заяви пред списание "People", че повечето хора, когато приключат една връзка, пишат имейл на личността, с която се разделят, в който казват това, което биха желали да му кажат.

*Джон Майер и Тейлър Суифт

"Много пъти те не натискат бутона "Изпрати", според Суифт, която е на мнение, че с написването и включването на тази песен в албума е изпратила такова писмо.

Снимки: Getty Images/ Guliver