Андреа в "Стъклен дом", И Златка Димитрова в "Стъклен дом" - тези заглавия заливат интернет и пресата от няколко дни.

Оказа се че, хитовият бг сериал има огромна притегателна сила не само за професионалните актьори, но и за силиконовите сексбомби. Усетили възможността за още по-силно присъствие в медийното пространство, те започнаха да се молят на продуцентите да им дадат някоя малка роличка в родната сапунка.

Вчера bliasak.bg писа, че приятелката на самбиста Благой Иванов сама им се похвалила, че е в процес на преговори и съвсем скоро ще влезе в нова амплоа - това на актриса от "Стъклен дон". От екипа на bTV обаче побързаха да опровергаят този слух и заявиха, че Черната Златка не само няма да е сред звездите в серията, но с нея дори не са били водени преговори за участие.



Явно г-ца Димитрова ще продължи да се появява в ефира на частната телевизия единствено като звезда в риалити поредицата за "момичетата от кориците". И няма да играе редом до Калин Врачански, Елена Петрова и останалите актьори от "Стъклен дом".

Така единствената плеймейтка, която все още може да се похвали с тв роля, си остава Златка Райкова. Освен че получи малка роля в "Забранена любов", бившето гадже на Багата направи и епизодично появяване в сниманата у нас холивудска лента "Конан Варварина".

Sportal.bg