Златното момиче на България Симона Пейчева рязко смени попрището на изява – замени бухалката, обръча и лентата с микрофон.

Тя стана водеща в ББТ на женския следобеден блок. Не е изневерила на художествената гимнастика. Миналата година отвори клуб и започна да обучава бъдещите малки грации.

- Симона, вероятно не пазиш диета, но какъв е режимът ти на хранене?

- Ям доста малко и предимно салати. Те не са само от зеленчуци, а винаги има и сирене, кашкавал, понякога яйце. Месо почти не ям. Не защото пазя диета, а защото не обичам. Много рядко хапвам бяло пилешко месо. Не се лишавам от сладко, но категорично не ям пасти и торти, предпочитам шоколад и то без добавки - вафли, ядки. Всеки ден задължително пия фрешове. През зимата, когато разнообразието на плодове е по-ограничено, гледам всеки ден да са ми в менюто. Ако салата ни ми стигне, допълвам с паниран кашкавал, сирене на плоча. Риба не ям. Обичам салата с риба тон, но други риби не ям.

- Каква козметика ползваш?

- Заради предаванията се налага всеки ден да нося грим. Затова 2 пъти в месеца ходя на козметик, за да почистя основно лицето си. Други процедури не правя. Лицето ми засега няма нужда от друго, не се е повлияло засега от гримовете. Доверявам се на кремовете на Bioderma и Collin – ползвам само медицинска козметика. А гримовете гледам да са качествени – на Shiseido и MAС.

- Правиш ли масаж, специални СПА процедури?

- Докато спортувах, ходех на масаж. Откакто не тренирам, не усещам нужда.

- А как оценяваш желанието на много момичета да напомпат бюста със силикон и да си увеличат устните?


- Приемам пластичната намеса само ако действително се налага. Може жената рязко да отслабне, бюстът й да увисне или това да е резултат от продължително кърмене. При подобна драстична промяна тя вероятно не се чувства добре и самочувствието й страда. С операцията ще опита да го повдигне, да си върне нормалната форма и размери, които са пропорционални с нейните мерки.

Подобна корекция е за нейното собствено самочувствие. Не мога обаче да се съглася с тези, които си слагат огромен бюст, помпат кубици силикон, за да могат да носят деколте до пъпа. Не харесвам надутите устни - винаги личи, че са изкуствени и не съм видяла жена, но която да й отиват. От километри личи, че има нещо изкуствено. Не може всички жени да са еднакви и да изглеждат като барбита. И като ги гледаш, сякаш са излезли под индиго – едно и също, нищо различно не можеш да откриеш в тях. А индивидуалността им се губи.

Иаточник: в. "Монитор"
.