Биляна Йотовска и Невена Воденичарска са подготвили два съвсем нови парти проекта – “Kendy Shop” и “Wonderland”. Събитията са специално създадени за елитния столичен клуб “Маскара”, както и във връзка с новата парти концепция на изцяло обновения клуб Червило.

На 14 октомври 2010 г. ще стартира и първото “Кendy Shop” парти в “Маскара”. Тогава Биляна Йотовска ще се качи на сцената за първи път, откакто роди своята дъщеричка Никол. Топмоделката на “Визаж” е в завидно перфектна форма, въпреки съвсем скорошното раждане. Колежката й Невена няма да се присъедини към нея на сцената, защото е бременна с първото си дете. Явно двете моделки са си разменили ролите в момента. Специално за партитата от Америка са изпратени уникалните бански на “La Dolce Vita”

За една година Биляна и Невена успяха да реализират повече от тридесет „The secret garden” партита в София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Слънчев Бряг, Албена и др. градове на България. Момичетата могат да се похвалят и с едно успешно реализирано парти в Цюрих, Швейцария и три ревюта-спектакли, които са организирали във връзка с официалното представяне на марката “Takeshy Kurosawa” за България и ревюта на световно известните марки бельо и бански -“Sloggi” и “Triumf.”

Биляна и Невена, вдъхновени от приказния свят на „Алиса в страната на чудесата”, създават новите си парти проектa „Кendy shop” и “Wonderland”. Талантливата дизайнерка Донка Боева отново работи над новите костюми, а официалните DJ-и на партитата остават Vlado и Sprite.

За двете момичета това са много специални събития на любимата им тема, която отново е свързана със света на фантазиите, но този път пречупена през съвременната реалност.

В „Кendy shop” ще оживеят най-вкусните и сладки неща от живота. Гостите ще срещнат танцуващи близалки, секси бонбонки, принцеси тортелини и вкусни сладоледи…

В “Wonderland” присъстват чудесата от приказките, разхождат се причудливи същества, принцеси, джуджета, елфи…,но те ще бъдат едни истински, съвременни герои … В страната на чудесата всеки гост ще се постави между фантазията и реалността…, а героите от сцената и приказния декор, могат да го накарат да се изгуби някаде там…