Соня Немска коментира скандалната си връзка и окончателната раздяла с Денислав в "Къщата на парите" по Нова телевизия.

"Да, това е последното ми решение" - казва певицата и обясни каква е нейната гледна точка за любовните перипети, довели до бурните взаимоотношения, станали медийно достояние.

Соня е на мнение, че Денислав я използвал, за да пробие в попфолка. "Не само моето име, той много имена използваше и това на Славена също" - споделя тя. Певицата е разочарована най-вече заради медийния скандал.

"Тази връзка не можа да опази моето име, което съм градила пет години. А сега в медиите излизат такива глупости и неверни неща за мен. Това е причината да се разделя с Денислав" - казва Соня, която е притеснена и от факта, че дъщеря ú също е потърпевша.

*Соня Немска

“Детето ми вече е голямо, може да чете и не искам дъщеря ми да се информира с такива глупости.Оттук-оттам е дочула, че има такава певица Славена" - обяснява Немска и допълва, че дъщеря ú знае какво Славена е говорила за скандала. 

"Предпочитам спокойния начин на живот. Ако съм известна, предпочитам да съм известна с песните си" - споделя Соня и не крие разочарованието си: "Съжалявам, че не можа да се получи, защото аз вложих в тази връзка много чувства. Съжалявам,че бях използвана да направя известен човек, който не ме заслужава”.

Проблемите между двамата не са от вчера: “Две години и девет месеца чаках. След риалитито в което участваше аз трябваше да го оставя. Всичко вече е прецакано”.

*Соня и Денислав

Предвид създалата се ситуация, тя е на мнение, че: "Най-умното нещо, което може да направи една наранена жена е веднага да си тръгне. И аз имам някаква вина за нещо".

Тя обаче е категорична, че с него не може да имат приятелство след края. “Не се виждаме вече и не бих останала приятел с него. Няма вече какво да разясняваме, защото всичко е ясно. То не беше само любов, то беше една война, която водим от много време. Кой ще стане по-известен, за кого ще пишат повече статии във вестниците".

*Денислав и Славена

Във връзка със заплахите и обидите чрез sms-и, които са отправени към Славена, Немска заяви: "То sms-те ги има, но не съм ги писала аз. Не мога да кажа от кой номер ги е получила. Всичко идва от Славена, която реши да си направи PR. Специалисти вече са доказали, че тези sms-и не съм ги писала аз. Всеки може да каже, но трябва и да се докаже след това".

Въпреки края на отношенията им, дъщеря и не знае, че Соня е разделена с Денислав. Самият край на връзката им стана също публично. “Решението го взех миналата неделя и понеделник написах писмо до медиите, че искам да се прекъсне писането и свързването ми с Денислав. Тогава той ми звъня по телефона, но аз не му вдигнах”, каза певицата.

Соня разкри още, че до няколко дни трябва да направи песен с Велислав Драганински, която да представи на концерта на телевизия "Планета" в НДК на 1 декември.