Джулия Робъртс опитва да осинови дете от Индия. 42-годишната актриса вече има три деца от оператора Дани Моудър, близнаците Хейзъл и Фин на 5 г. и Хенри на 3 г.

Робъртс имаше усложнения при предишните си бременности, но все още иска да увеличи семейството си, пише БГНЕС. Според един от най-близките й приятели Джулия и Дани, които се ожениха преди осем години, се готвят да последват примера на холивудски звезди като Анджелина Джоли и Брад Пит, Мадона и Мег Райън, които също осиновиха дете от друга страна.

"Джулия от години иска още деца. Но предишните й бременности бяха белязани от усложнения и тя беше принудена да удължи предстоя си в болницата преди да роди близнаците. След всичко, което й казаха, тя съзнава, че осиновяването вероятно е най-добрият начин да увеличи семейството си", разкрива приятелят.

"Тя има специално влечение към Индия и се свърза с някои хора, които да проучат възможностите", допълва същият източник.

Актрисата се свързала с агенция за осиновявания в Бали, където прекара известно време заради снимките на филма "Яж, моли се и обичай".