Да израснеш до знаменитата си майка или известния си баща, не е лесно. Малките наследници на славата отрано стъпват на пътеката на модата и усвояват изискванията към появата им на публични места. Понякога техният стил е толкова добре отработен, че те направо засенчват своите прочути родители.

В списъка с най-добре облечените деца на Холивуд почетно място заема 4-годишната дъщеричка на Том Круз и Кейти Холмс - Сури, която преди време привлече вниманието на папараците с факта, че макар и малка, вече носи обувки на токчета.

Малката отсега дава заявка, че ще бъде по-последователна в модните дела от своята майка... Сури се радва на голямо внимание и често попада в обективите, наконтена като принцеса с дизайнерски обувки, които са в тон с тези на нейната майка.

Няма начин да имаш майка като Виктория Бекъм и да не попаднеш в списъка на най-стилните малчугани! За никого не е изненада, че Ромео Бекъм е наследил вкуса към лукса на Пош Спайс и вече дори има своя следа в модната индустрия като дизайнер. 8-годишното отроче на Дейвид и Виктория Бекъм вече има договор за създаването на линия слънчеви очила за деца.

Но ако говорим за мъжки момичета, името, които ни идва наум, е това на Шайло Джоли-Пит. Тя е истинска модна икона, но със собствено мнение за облеклото си. Шайло се облича повече като знаменития си баща, отколкото в стилистиката на майка си, но ангелското й личице изглежда все така прекрасно, независимо дали е спретната в обикновена тениска и джинси.

Леви Маконахи е без съмнение най-модерното дете в Малибу. С любител на сърфа като баща си Матю и бразилската красавица Камила Алвес за майка, малчуганът отсега е усвоил тънкостите на хипи шика.

Източник: "Стандарт"