Една от най-големите букмейкърски къщи в света „Унибет” пусна залог, касаещ бъдещото развитие на любовните взаимоотношения между персонажите в българския сериал „Стъклен дом”.

Залогът е кого ще целуне първо Елена Петрова в ролята си на Боряна през новия сезон. Зрителите могат да избират само между Калин Врачански и Стефан Данаилов, които в тв сагата се подвизават съответно като Камен и Димитър Касабови, както и между варианта никой от тях да не заслужи нейните ласки.

Букмейкърът предвидливо уточнява, че се зачитат единствено и само целувки по устата. Специалисти по този род залози посочват най-добър коефициент за вероятността само Камен Касабов (Калин Врачански) да заслужи страстна целувка от любимата си. Всеки зрител може да гласува на сайта на „Унибет”, подсещат ни в интернет.

„За първи път българска продукция предизвиква такъв огромен интерес сред родната публика. След новината, че правата за излъчване на първия сезон са продадени на турски телевизионен канал, сега следва още едно доказателство за международния интерес към "Стъклен дом", не пропускат да се похвалят от телевизията.

Факт е, че преди официалната премиера на втория сезон на "Стъклен дом" има огромен интерес към бъдещото развитие на сюжета. Доказват го и коментарите във форумите. Развръзката на любовния триъгълник между Боряна (Елена Петрова) и баща и син Касабови (Стефан Данаилов, Калин Врачански) е може би най-очакваният момент от многобройната публика на най-успешния български сериал.
.