Слуховете, че фолкпевицата Лияна си е правила реклама на гърба на Благой Георгиев, се потвърдиха от нейни бивши дружки.

Според тях чалгаджийката плащала на фотографи да ги причакват, за да ги снимат и да публикуват снимките в различни медии. Така тя смятала, че ще заздрави връзката им, след раздялата с бившата му приятелка Христина, пише trud.bg.

Лияна очевидно се бояла, че след като ексгаджето роди, той може да се върне при него.

Новината, че Лияна и Благо са заедно, се разбра около Нова година, след като папарак засне двойката в заведение в Банско. Оказа се, че на въпросния фотограф му е било платено и наредено да ги следи и да ги увековечи от... самата Лияна.

Желанието на национала било връзката им да остане в тайна колкото се може по-дълго, за да не наранява още повече Христина. А и не бил сигурен в истинността на връзката си с Лияна, за да я оповестява публично. Но изпълнителката на “Вещица” искала максимално бързо да се разбере с кого излиза.

Пред “Труд” Георгиев опроверга появилата се информация, че първата си любовна нощ с Лияна е прекарал в манастир. В светата обител в Атон, където Благо ходи да се изповядва и да търси мир, не допускат не само жени, а дори и кози, и овце.

Преди месец двамата официално се разделиха. Лияна заяви, че причината са заплахи от бившия й мъж Махмут. После обяви, че непознат глас заплашвал дъщеря й по телефона...

Излезе слух, че Благо я напуснал заради рускинята, с която наскоро бе “хванат в крачка”. Тя е балерина и двамата се запознали в Грозни, където българинът играе в местния “Терек”.

Луксозният джип, който фолк певицата кара, не бил подарък от Благо, както тя тръби публично, а дар от... Махмут. От когото тя уж много се страхувала.

В момента модната икона на родния футбол не желае да коментира личния си живот и се е съсредоточил изцяло върху кариерата си. Близки до Благо, твърдят че е на път да се събере с Христина и я чака с дъщеричката им в Грозни. Близки до певицата обаче са категорични, че Георгиев няма да се върне при майката на детето си, тъй като мисли само за Лияна.

Чалга изпълнителката беше шаферка на сватбата на братовчед си Коцето и се държа доста скромно, пише "7 дни спорт". Певицата хвана букета на булката и обеща, че ще "работи по въпроса". Тя поздрави младоженците с две свои парчета, а час след полунощ се прибра в покоите си в хотела в Пловдив. Любопитното е, че на следващия ден правеше редовните си обиколки на пистата в НСА в София и по нищо не личеше, че е махмурлийка. Лияна е бивша лекоатлетка и не пропуска ежедневните си кросове.

Вижте фотогалерия:

Лияна - Фотосесия 2010