Елена Йончева имала сериозни проблеми с чашката и дори обмисляла да влезе в клиника, за да се спаси от порока, гръмна миналата седмица сайтът razkritia.com.

Според интриганти именно на алкохола се дължало рязкото й напълняване в последно време. Други пък твърдят, че ексгоденицата на Сергей Станишев е бременна от новия си приятел Пламен Тодоров, пише "ШОУ", цитира blitz.bg.

Според мълвата 46-годишната руса амбиция била наследила страстта си към алкохола от своя баща. Интриганти твърдят, че именно “огнената вода” пратила без време в гроба Кольо Йончев. За това свидетелства и негов близък познат, представящ се в Интернет като Разведчик:

“По наследство е… С баща й Кольо Иванов Йончев (Бог да му прости!) бяхме колеги в една информационна служба. Алкохолът му беше враг, но и приятел. В началото на седемдесетте сътвори грандиозен провал в Белгия и изгори наш човек. Върнаха го в България, в Комитета за защита на мира (на прикритие), но и там не изтрезняваше. По време на Международната сесия в салоните на хотел “Балкан”

падна, докато се изказваше пред участниците.

Добре че говореше на френски и те си помислиха, че е от Магреб. През 80-84 беше “зам.-търговски” в Казабланка (Мароко), а зад гърба му го подкрепяше друг „разузнавач“ и хайдук от класа - др. Георги Нанев Вутев, офицер от ПГУ и зам.-министър на Външната търговия. Кольо Иванов Йончев не изтрезняваше, но червеният дипломатически паспорт го пазеше от мароканската пътна полиция. Когато го върнаха у нас, седеше при секретарката на Вутев до ареста на последния през март 1986 г. После се пропи окончателно.

След 10-ти ноември беше шофьор на такси със стария сив мерцедес, пазач в магазин за часовници на Витошка. Почина преди няколко години, а на погребението му Станишев дойде лично, за да подкрепи приятелката си ”, разкрива тъмната част от биографията на известната фамилия бившият разузнавач и колега на Йончев. Същите факти споделя и мъж, подписал се като Николай Колев-Босия.

Другата версия за внезапното наедряване на топжурналистката е далеч по-лицеприятна. Според мнозина 46-годишната Елена

най-сетне е успяла да зачене от новия си приятел Пламен. 

*Елена Йончева и любимият и Пламен (Снимка:"Блясък")

Бившата премиерша демонстрира налята снага на фестивала "Spirit of Burgas", което веднага даде повод на присъстващите да предположат, че очаква дете. Йончева обаче отказа да осветли колегите си по въпроса бременна ли е или не. Във всеки случай тя открито демонстрира горещите си чувства към 10 години по-младия от нея архитект Пламен Тодоров. Елена ту галеше архитекта, ту го хващаше за ръката. Двамата се разхождаха боси като тийнейджъри, а някогашната половинка на Станишев сияеше в изрязана рокля в любимия й светлосин цвят. Освен корема, е нараснал й бюстът й, който тя преди време повдигна със силиконови подплънки. Въпреки силикона и сутиена гърдите на Йончева изглеждат увиснали като на кърмачка вероятно заради деликатното положение на собственичката си.

Бившата годеница на Сергей Станишев вече

изобщо не се притеснява да показва любовта си към младия архитект,

от когото призна, че иска да роди дете. Тя се залюби с Пламен през миналата година, а отношенията им вече изглеждат повече от сериозни. Двамата не се разделят нито за ден. Хванати за ръце, те непрекъснато обикалят луксозните имоти на журналистката, с които тя се сдоби наскоро. Клюката носи, че запознанството на влюбените е станало тъкмо покрай тях – арх. Тодоров бил нает да наглежда довършването и обзавеждането на двата апартамента на Елена. Единият от тях е мезонет на последния етаж на нова кооперация в квартал "Красно село", издигната върху наследствена земя на Йончева. Строител на въпросния билдинг пък бе братът на Сергей Станишев - Георгий, който също притежава апартамент в сградата. Мезонетът на експремиершата обаче впечатлява с гигантската си площ от 250 квадрата. В него има две спални, две бани и огромна тераса. Довършителните работи по него в момента вървят под вещото ръководство на новия й избраник Пламен. Архитект Тодоров наглежда и обзавеждането на втория лукс апартамент на любимата си в затворен комплекс в Бояна в местността "Гърдова глава".

Повече от ясно е, че безразсъдно смелата журналистка вече иска да свие семейно гнездо, но къде ще избере да живее с архитекта, все още не е ясно. Предприемчивата Елена явно вече е решила да си отдъхне от пътуванията до инфарктни точки по света и да стане семейна жена и бизнес дама. Тези дни тя бе заснета от папараци как развежда архитект Тодоров с поостарялото си пежо из полетата около Кремиковци. Запознати твърдят, че двамата влюбени най-вероятно търсят да закупят имоти на ниски цени, които после да продадат скъпо или пък да инвестират в строителство из района.

Припомняме:

Елена Йончева е носела в утробата си дете по време на експедицията на т. нар. “Българска земя” в Антарктика през 2004 г., носи мълва, достигнала до “ШОУ”. Там тя била в напреднала бременност и не криела това от неотменния си екип от оператори и сценаристи. Съдбата обаче й изиграла лоша шега и 40-годишната тогава журналистка загубила бебето заради рискованата си авантюра. Детето на Йончева било от оператор, с когото работи, но никой не казва кой точно е той. Намеква се обаче, че не става въпрос за митичния французин Стефан. Едно е сигурно - че бебето не било от Сергей Станишев.