Евгени Минчев напусна с трясък бар “Цингарела” в петък, където Сашка Васева празнуваше новата си работа и... съсобственост.

Паркетният лъв пристигна специално по покана на чорбаджиите - дупничанката и дуетния й партньор Екстрийм за откриването на бара. Но след като оператори на родна кабеларка го наснимаха, той се ядоса как може да си позволяват такива своеволия без личното му позволение. Скандалът а-ха да прерасне в бойна саморазправа между светския хроникьор и снимачите, ако не се бяха притекли на помощ организаторите на партито. Евгени тутакси напусна с видимо огорчение.

Иначе специален гост на откриването бе Цвети от дует “Експоуз”, която подгря настроението с кавъри на най-известните български естрадни песни. После прясната съсобственичка Сашка хвана микрофона и запя, вдигна адреналина и качи приятелите си по масите.

Да каже “Наздраве” дойде актьорът Станислав Яневски, пробил с “Хари Потър”, с компания почитатели на ретро фолка. Певците Катя Близнакова, Джордан и Славена се кефиха до зори.