Калина Крумова ще се окаже истинска мъжемелачка, след като вече е ясно, че е изритала поредния представител на силния пол, с който споделяше постелята, пише агенция „Блиц”.

Освен че по безапелационен начин е прекратила всякакви контакти с въпросния господин, Калинка си позволила да изсипе цяла поредица от обиди и обвинения по негов адрес, защото й бил обещал сериозна връзка, каквато така и не получила.

А иначе е хубава жена

„На една връзка или й е писано да стане любовта на века, със сватба през лятото, рози и шампанско, или не“, са думите на 25-годишната народна представителка, чието име често се споменава като главно действащо лице в любовни афери с различни известни мъжкари.

Този път обаче името на любовника, към когото Калинка насочила всичката си негативна енергия след раздялата, останало в тайна, давайки на завистниците шанса веднага да заключат, че е известен и…женен.

Може да се окаже, че истината не е много далече, тъй като в последно време Крумова намекваше по различен начин, че току виж се задомила, а изведнъж я сполетя раздялата.

С такава мълниеносност може да разруши любовна дружба единствено съпруга, разбрала за похожденията на благоверния си, категорични са клюкарите в парламента.