След като англичанката Джени Томпсън разкри, че е правила секс с нападателя на националния отбор на страната и гранда Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, който й плащал по 1200 паунда на вечер и няколко пъти я молил да правят тройка с нейна колежка, медиите на Албиона набързо разкриха коя е мистериозната втора "лека" жена, задоволявала нагона на голмайстора.

Това е две години по-възрастната от Томпсън Хелън Ууд, която също призна, че е прибирала пачки от оженения от повече от две години за младежката си любов Колийн английски национал, пише .

"Уейн е спортист и определено правехме с него упражнения, които няма да забравим", заяви разкрепостената Ууд пред местната преса.

"Уейн е бил просто поредният клиент на Хелън. Тя смята мъжете за банкомати. Дори милисекунда не би й минало през ума, че разбива живота на съпругата му, или нещо подобно. Носят се слухове, че тя е била и с други играчи от Висшата лига и дори, че срещу заплащане е била с петима футболисти от един отбор", заявиха пък пред "Сън" от агенцията, която уредила Рууни с въпросните момичета.

Г-ца Ууд е самотна майка на 6-годишно дете и е работила за една от водещите агенции за момичета на повикване в Манчестър. Нейният специалитет бил тройка с клиент и колежката й Джени. "Тя много бързо стана едно от най-популярните ни и желани момичета, защото е красива и слаба", довери пред "Сън" нейната бивша мадам, наричаща себе си Лаура.

Според изданието, Хелън е дете на разведени родители. Нейната майка Мари е преподавателка в училище, а баща й Стивън изнася лекции по класическа музика в университета "Салфорд". "Сън" твърди, че Ууд обичала да пие много, а от менюто й не липсвали и наркотици. Тя си мечтаела да се обвърже с футболист.