Миналата година сценаристът и продуцент на "Биг Брадър" Ники Николов скандално разведе водещата на "Огледала" Радост Драганова, но скоро я изхвърли.

Единственият кяр на дългокраката юристка остана предаването "Модерно", което води и с което я уреди именно Николов. Заради него Радост се раздели с богатия си мъж Явор, после замалко и да загуби родителските права върху дъщеря си. Фамилията на рогоносеца отне колата на водещата и я прати да живее на квартира с детето й.

Ники също се раздели с жена си и всички очакваха да направи Радост отново булка. Бигбрадърът обаче я заряза и замени с по-млади мадами. Явно сценаристът не се е наживял, та сега си наваксва и предпочита свободните връзки, а не брака. Още не е съвсем ясно дали Ники е зарязал юристката Радост, която е известна с това, че не си оставя коня в калта и не си поплюва с мъжете.

Още преди да се разведе, тя получаваше комисиона за всички сделки с имоти на общината, които успяваше да уреди за мъжа си и свекъра си. Тлъстите суми се превеждаха на името на сестра й, за да останат неприкосновени за семейството на съпруга й. Хубавата юристка явно си е подсигурила житието и едва ли страда много по Ники. Някои подозират, че след като той я уреди за водеща на предаването "Модерно", Драганова го е ритнала заради любовник с още по-солиден портфейл. Други пък очакват тя да се прибере при мъжа си, който беше наел детективи да я следят и снимат на вилата на Николов.