Скандалният футболист Благой Георгиев е като развързано куче от няколко седмици насам. След като скъса с поп-фолк дивата Лияна и бе отблъснат от майката на детето си - Христина, дългокосият плейбой се отдаде на разврат по родното Черноморие.

Благо падна от два стола на земята, но не се спира. Той беше засечен в Слънчев бряг, в компанията на родния културист Георги Георгиев и половинката му.

Националът най-често се фукал на плажа с гащи "Emporio", кичозен потник и бели джапанки. Той взимал шезлонг без чадър и по цял ден се препичал като гущер на слънце. На ден изпивал по няколко кафета и редбули, поради което накрая на деня си тръгвал като дрогиран. Сервитьорките от близкото заведение обаче свидетелстват, че не близвал и капка алкохол.

Благо не пропускал възможността да пофлиртува с женската част от персонала на заведението. Славата му на пишман плейбой обаче обикновено го оставяла на сухо и мадамите се задоволявали само със снимка за спомен или автограф от звездата. Разбира се, за вечерта винаги се намирали мераклийки, с които Блажка да упражни креватната си гимнастика.

В същото време футболистът не изоставял и другите си две мании - фитнесът и татуировките. Двете му ръце вече били напълно нашарени, а девойки, които са преминали през леглото му твърдят, че той е татуирал дори някои от интимните си части.

Благой бил категоричен, че ще продължи да развратничи по плажовете до края на лятото, докато не си намери момиче, с което да се задържи малко по-дълго време, пише в. "Галерия".

Вижте още:

Лияна: Не бих изтрила нито един миг с Благо