Катрин Зита-Джоунс даде първото си интервю за рака на гърлото на съпруга й Майкъл Дъглас и призна, че е бясна на лекарите, които не открили тумора му по-рано.

Холивудският актьор разказа за болестта си за първи път миналия месец. Тогава звездата разкри, че туморът му е бил разгледан от няколко лекари, които му споделили, че ракът му е в “четвърта фаза“.

Катрин обаче отказа да прости на докторите, които объркали смъртоносната болест на съпруга й със зачервено гърло, пише БГНЕС.

“Бясна съм, че не го откриха по-рано. Той опита всякакви изследвания, но те така и не откриха нищо. Всъщност, диагнозата не беше голяма изненада. Знаех, че нещо не е наред. Майкъл също го знаеше“, заяви пред репортери холивудската актриса.

По-рано днес обаче Дъглас сподели, че е оптимист и вярва, че има шанс да оздравее.

В “Късното шоу на Дейвид Летърман“, Майкъл говори за напредната фаза на болестта си, но призна, че има 80-процентов шанс да оздравее.

“Ракът ми е в 4-та фаза, което е твърде крайно. На всеки му се иска да е в първа. Това, за което се тревожа обаче, е разпространението. Въпреки това съм настроен позитивно“, заяви актьорът от “Перфектно убийство“.

Вижте видео:

Майкъл Дъглас в "Шоуто на Дейвид Летърман"

Снимкa: Getty Images/ Guliver