Бившият вратар на Ботев (Пд) Славчо Тошев защити любовта си към 17-годишната столичанка Велислава Костова.

Футболистът застана на топа на устата на пуританите заради разликата от 13 години във възрастта им, а тийнейджърката бе набедена от медиите, че е правила секс с женени мъже, като например брата на чалгаджията Тони Стораро.

Освен това тя бе представена като "златотърсачка", която участва в различни конкурси из софийските заведения.

"В последно време много глупости прочетох за мен и новата ми приятелка Велислава. Затова реших да кажа истината за нас двамата, написа Славчо Тошев в авторската си рубрика "Под ножа" на сайта "Под тепето".

След раздялата ми със Симона (б.р. става въпрос за тв водещата Симона Първанова, с която стражът имаше 10-годишна връзка) преди близо година и половина, за първи път мога да кажа, че си имам сериозна приятелка. Виви не е просто мимолетна връзка. Чувстваме се прекрасно и с всеки изминал ден се привързваме все повече един към друг. От мига, в който се запознахме, почти не сме се разделяли. Обожавам я и външно, и като човек. Няма да изпадам в детайли как сме се запознали, за разликата във възрастта ни и прочие. Те не са важни. Важно е, че сме заедно.

Страшно грозни обаче ми се сториха писанията, че Велислава е преспала с женени мъже, каквито са Тони Стораро и брат му. Пълни глупости! Както и че участва във всевъзможни конкурси за красота. Неприятно е близките й да четат разни бълвочи за нея. Разбирам я, тъй като съм чел всевъзможни простотии за себе си. Но не ме интересува. Отдавна не обръщам внимание какво се пише и говори по мой адрес, тъй като аз знам какъв искам да съм и как искам да живея. Винаги ще има хора, които ме харесват и много, ама много хора, които не могат да ме дишат и плюят по мен. В живота е така. Няма проблем, действайте. В момента съм щастлив и не ми пука от нищо. Аз и Виви сме едно и така сме по-силни.

Пожелавам на всички да обичат и да бъдат обичани", завършва изповедта си Славчо Тошев.