Най-горещите слухове около британската поп певица Черил Коул носят, че в най-скоро време тя може да се омъжи отново. Този път за близкия си приятел – танцьора Дерек Хоу.

„Дерек много иска да й предложи брак. Ако имаше възможност, щеше да я заведе пред олтара още утре. Спира го единствено това, че Черил съвсем наскоро се раздели с неверния си съпруг Ашли Коул. Хоу реши да изчака година, докато тя се съвземе след развода си“, твърди приятелка на хореографа.

„Той си падаше по Черил още преди тя да се разболее от малария. След като осъзна, че е бил на косъм да я загуби, той буквално хлътна до уши в нея. Каза ми, че самата мисъл да я остави, докато тя все още беше на легло, го убива. Сега той пише имейли на майката на Черил всеки ден и й докладва как се възстановява щерка й. Джоан го харесва много повече, отколкото Ашли, и го одобрява за свой зет“, издала пред медиите дружката на танцьора.

„Дерек подари на Черил старинен медальон с капаче, който откри в един антикварен магазин. Черил остана очарована от бижуто и му каза, че го предпочита пред диамантите“, заключила близката на Дерек Хоу.