Звездната двойка Том Круз и Кейти Холмс ще участва в телевизионно риалити шоу, за да покаже на света, че е „нормално семейство“, информира електронното издание celebritywonder.

Круз снимал съпругата си и четиригодишната им дъщеря Сури и смята да използва записите в сериал, вдъхновен от „Семейство Озбърн”, за да се види от широката аудитория какъв живот в действителност водят той и домочадието му.

Том има особено голямо желание да покаже, че фамилията му не е странна само защото са последователи на неразбраното от много хора учение сциентология. „Искат да се покажат като нормално семейство, което върши нормални неща. Хората смятат, че Кейти е с „промит мозък“, и двамата желаят да променят тази представа“, съобщава пред медиите източник, близък до семейството. Същият източник дори казал, че Кейти Холмс била много ентусиазирана от факта, че обществото ще види, че тя всъщност е жена като всички останали - със своите проблеми и малки радости.

Двете холивудски звезди обаче пропускат една малка подробност - че никой няма да погледне с добро око на това, че използват четиригодишната си дъщеричка за подобни риалити формати. Особено в Америка - страната, известна със стриктното спазване на правата на малчуганите.

48-годишният актьор решил да започне да снима Кейти и Сури, след като направил няколко онлайн клипа с Камерън Диас за представянето на новия им филм „Истинса измама”. Първоначално Круз мислел да пусне записите като миниклипчета в интернет за верните си почитатели. Но получил многобройни предложения да направи сериал. Актьорът настоявал да има пълен контрол върху записите и последната дума за това какво ще се излъчи.
.