Две години след края на втория сезон на шоуто "Мюзик айдъл" по bTV Нора, Стоян и Шанел, продължават с успех да правят добри парчета.

"Аз мисля да се пораздвижа малко с моята група. Ще се целим по морето. Ще видим къде ще ни излезе късметът", каза Нора в предаването "Тази сутрин". Освен със собствените си проекти гласовитата брюнетка може да се похвали и със съвместната си работа с Лили Иванова, която не пести комплименти за младата авторка. "Много се радвам, че ми се удава възможност да работим заедно. Засега имам две песни, които сме направили с Бисер Иванов, китариста й, за нея. Не знам кога ще видят бял свят, но предполагам, че ще е скоро. Парчетата са много хубави и аз много се радвам, че човек като нея ще ги изпълнява. Тя е голям професионалист, много е наясно какво иска от хората отсреща и винаги, когато си представям някакъв текст, много се радвам, когато каже, че е хубаво", сподели Нора.



Стоян Петров наскоро представи новата си песен Frozen ("Леден"), която е написана от екипа, който работи с Linkin Park, а видеото е дело на Маги Халваджиян. Скоро обаче на него му предстои да смени английския език с руски, защото подготвя проект за музикалния пазар на необятната страна. "Според мен Русия е сбъдната мечта за всеки певец. Аз съм щастлив, че ме приемат толкова добре там", каза Стоян в предаването "Тази сутрин". Той обясни, че композиторът, с който ще са тандем, е правил музиката на сериала "Бригада", а текстописецът, който се включва в бъдещия му проект, пише песни за "Любе".



Шанел, най-малката участничка в "Мюзик айдъл", вече е на 17. Догодина завършва Френската гимназия във Варна. Тя вече има шест сингъла, като последният е с клип. "Зад тази песен стои изцяло екипът на новата музикална компания "Поп Корн Медия". Интересното е, че отначало имаше няколко варианта на аранжимента, но накрая се спряхме на този, който е само с китара", обясни Шанел.

Източник: "Стандарт"