Станислав Яневски, прочул се с ролята на Виктор Крум в “Хари Потър”, преговаря с дуетната половинка на Сашка Васева - Екстрийм, да играе в клипа към песента им “Мистър Диджей”.

“Майка му празнуваше рождения си ден в заведението на Екстрийм. Предложихме му да участва и той се съгласи”, поясни пред “Труд” Сашка.

Тя сама изпрати за вестника снимки от изключително провокативна фотосесия и продължи да ръси бисери: “От 10 години не съм правила нищо ново освен глупости. Т. е. откакто се ожених. Пълно творческо безсилие! Сега съм се вдъхновила. С Екстрийм пускаме две нови песни - “Страсти” и споменатия “Мистър Диджей”. Те не са кавъри, а авторски.

И като не се сетих за друго връщане към върха - се съблякох. Изобщо не се притеснявам от децата си. Христо-Николас и Бебина само това искат да гледат.

Има едно предаване по Би Ти Ви “Без дрехи”, дето на Таня Кожухарова, водещата, все й пада блузката и й се виждат гърдите - умират за него. Това е млякото на живота! Няма нищо срамно. Виж, ако си бях показала друга част, щях да се притесня от децата си.

Учителят по рейки Деян Колев пък ми направи изследване на аурата със специална камера. Видял в “Труд”, че чета Дънов, и му се сторило в противоречие с имиджа ми на комерсиална жена.

Ама то е ясно, че ще давам вид на “материално момиче”. Ако в заведенията им пея паневритмии, ще заспят. Аурата ми се оказа лавандулова - само една степен по-ниска от бялата, каквато имат ангелските хора”, похвали се Сашка Васева.