По всичко личи, че с брака на голфър номер 1 в света Тайгър Уудс е свършено. Според инфомацията в медиите адвокатите на Тигъра и съпругата му Елин Нордегрен договарят последните подробности около развода.

Сред претенциите на бившата шведска манекенка, които носителят на 14 мейдижър титли е приел, е децата им Сам Алексис (3 г.) и Чарли Аксел (1 г.) да не се срещат с негови неомъжени приятелки или любовници. Клаузата в бракоразводния договор гласи, че децата не трябва да се виждат с жени, интимно свързани с голфъра, освен ако той не е женен за някоя от тях.

“Елин отчаяно се опитва да защити децата от тази порочна страна на баща им“, заяви близък до семейството източник.

Междувременно стана ясно, че при развода 30-годишната излъгана съпруга ще получи рекордно голяма за подобно дело сума. Елин ще взема внушителните 750 милиона долара от оценяваното на над милиард долара богатство на Уудс. За нея ще остане и семейната къща в Уиндърмиър, Флорида, както и още една вила в същия район. Собствеността в Швеция, придобита по време на брака им, също остава за русокосата красавица.

Тайгър все пак ще запази имението на стойност 80 милиона долара на остров Юпитер, Флорида, което все още е в строеж, както и апартамент в Лос Анджелис. В замяна на тези 750 милиона долара Елин няма право да разкрива подробности от живота си с голфъра, да дава каквито и да било интервюта и да издава книги. Попечителството върху децата ще бъде разделено между двамата родители, но те ще живеят при майка си.

Както е известно, кошматрът в личния живот на Тайгър Уудс настъпи през ноември миналата година, когато стана ясно, че той е имал повече от 10 любовници. Това сложи край на 6-годишния му брак с Елин.
 

Източник: Sportal.bg