По всички личи, че с брака на Тайгър Уудс е свършено. Голфър номер 1 в света се издъни за пореден път и това окончателно е убедило съпругата му Елин Нордегрен, че двамата нямат бъдеще заедно.

Причина за яростта на бившата манекенка е станала предизвикалата противоречиви реакции сред публиката най-нова реклама на Nike, в коята главно действащо лице е Уудс. Странното е, че в заснемането на въпросната реклама е използван гласът на починалия през 2006 г. след тежка битка с рака баща на Тайгър - Ърл.

Според американските медии Елин била бясна на половинката си заради участието му в подобна "евтина" и "безвкусна" реклама и не можела да разбере как Тайгър е приел идеята. "Елин е на мнение, че това е един евтин трик и не го одобрява, твърди приятел на шведката, цитиран от списание "Пийпъл". - Тези нови изпълнения на Тайгър я ядосаха още повече и тя ще го остави окончателно. Няма да се изненадам, ако Елин подаде молба за развод още в следващите няколко седмици."

Според други източници г-жа Уудс и адвокатите й доизпипват последните подробности около развода, който ще й донесе около половината от състоянието на милиардера.

Както е известно, през ноември миналата година Тайгър Уудс изпадна в немилост, след като стана ясно, че е имал над 10 любовници. Това доведе до постъпването му в клиника за лечение на пристрастени към секса, а много от спонсорите му обърнаха гръб. Носителят на 14 мейджър титли се оттегли от голфа за неопределено време, но само преди седмица се завърна на игрището за "Мастърс"-а в Огъста, където остана четвърти в крайното класиране.

Съпругата и децата му не го придружиха на турнира и това логично доведе до предположението, че Елин не е склонна да даде нов шанс на брака им.