Съпругата на Тайгър Уудс все още е в центъра на медийното внимание, спечели си съчувствието и симпатиите на всички, благодарение на сексскандалите около световния номер 1 в голфа.

Въпреки че над десетте изневери на Тигъра бяха разкрити в края на миналата година, законната му половинка Елин Нордегрен все още не се е решила на стъпката "развод". Бракът й продължава да е факт и това разбира се носи и положителното със себе си.

Бившата манекенка бе щракната от напористи папараци да се препича на слънце на луксозната семейна яхта, носеща красноречивото име Privacy (от англ. уединение, усамотение). 30-годишната Елин бе заедно с двете си деца Сам и Чарли, а през това време неверният й съпруг даде първото си интервю след сексскандала.



Впечатляващата по размери луксозна яхта, която е оценявана на 20 милиона долара, бе закупена от голфъра през 2004 година, за да може да се крие от любопитните погледи, когато има нужда.

Сега очевидно половинката му има нужда да избяга от всички и всичко. Все още няма официална информация дали Елин е подала молба за развод, но американските медиите твърдят, че шведката е склонна да прости на похотливия Тайгър, който е първият спортист-милиардер.

източник: