Скандалите около Тайгър Уудс не стихват. Една от неговите любовници - порнозвездата Джослин Джеймс, предоставила за публикуване над 100 есемеса написани от него.

"Нямам търпение да направим тройка с теб и някоя твоя дискретна приятелка“, „Искам да те ч*кам здраво, да те размятам и да те пляскам“, „Ще ми се наложи да изляза за няколко часа, но ще се върна за вечеря, а ти ще си моят десерт. Искаш ли едно набързо, преди да тръгна?“, „Скъпа, не ти изневерявам – ти ме задоволяваш, както никоя друга“, са само част от палавите съобщения.

В други Тайгър Уудс признава колко харесва грубия секс, а в трети, моли Джослин да го връзва и измъчва. Някои от есемесите пък разкриват, че състезателят се притеснява жена му да не разкрие многобройните му похождения.

Порноактрисата решила да разкрие пред света интимните подробности от аферата си с Тайгър Уудс, защото се ядосала, че той не й се обадил, след като шумът покрай него утихна. Мадамата била много разочарована от това, че прочутият й любовник пропуснал да спомене името й в публичното си извинение миналия месец. Тя си направила собствен сайт, в който пуснала всички есемеси, получени между 30 юли и 4 октомври миналата година, под заглавие „Време е всички да научат истината за Тайгър Уудс“.

Е, желанието на Джослин все пак се сбъднало – Тайгър Уудс се свързал с нея. Той й пуснал гневен есемес, в който пишело: „По дяволите, остави ме на мира! Току-що провали живота ми“.

източник: bliasak.bg