Няма покой за най-добрия голфър в света Тайгър Уудс. Неговото име вероятно вече предизвиква асоциации, свързани единствено със секс, но така ще е докато любовниците му никнат като гъби след дъжд.

Поредната гърла с претенции, че е имала любовна връзка с Тигъра, е порнозвездата Дейвън Джеймс, която от ефира на американско радио разказа за горещата им авантюра. Ако може да се вярва на думите на сексбомбата, двамата са имали интимни отношения в продължение на две години и половина.

"Той предпочиташе мръснишкия секс и да доминира в леглото. Беше много надарен", заяви тя, цитирана от "Сън". Но това не е всичко! Разкрепостената Дейвън и спортната икона са правили и тройка с друга жена, за която Тайгър се бръкнал с 4000 долара.

29-годишната актриса от филми за възрастни твърди, че се е запознала с шампиона, когато той посетил нея и нейна колежка за "парти с две момичета" - кодовото име за тройно удоволствие. Уудс бил повече от щедър и платил по 2000 долара на всяка от дамите.

Родената в Тампа, щата Флорида, Дейвън Джеймс разказа, че когато влязла в стаята, заварила колежката си и Уудс да гледат порно. „Здравей, аз съм Тайгър, приятно ми е да се запознаем", заявил безгрижно голфърът преди да пристъпи към действие. "Мога да кажа, че на тази първа наша среща почти не си говорихме" допълни г-ца Джеймс. Веднага след сеанса милиардерът й оставил личния си телефонен номер, който впоследствие доста често влизал в употреба.

На втората им среща Уудс споменал за съпругата си - 31-годишния шведски модел Елин Нордегрен, но се оплакал, че тя не иска да прави често секс с него. Порноактрисата твърди, че в началото на сексскандала не е искала да говори за аферата си с Тайгър, защото го съжалявала заради накърнената му репутация и разбития му личен живот. Сега обаче тя подчерта, че разполага с телефонни записи като доказателство за романтичната си връзка с голфъра, която продължила от края на 2006 година до 2008-а.

източник: