“Самоковеца ми беше мъж!”, заяви скандално топмоделката Цеци Красимирова, която,  промени по съдебен път фамилията си на Димитрова дни преди да застрелят пред очите й нейната голяма любов Константин Димитров.

Запитана как е успяла да превъзмогне убийството му на площад Дам, при което тя се отърва като по чудо, макар и с куршум в главата, Цеци отвръща: “Аз имам дете и това е повече от достатъчно, за да избера живота пред смъртта....

В дългия период, в който лежах в болница, само тя ми беше пред очите, само тя ми даваше сила. Куршумът беше на 2 мм от сънната артерия, нямах никакъв избор...

Близо 4-5 години ми бяха необходими, за да стана това, което съм сега. Вчера си мислех, че след 7 години имам дни, в които не мисля за това нещо. Защото доскоро се събуждах с тази мисъл, заспивах с нея... Косьо Самоковеца за мен беше и мъж, и скъп приятел”.

Синеоката сърцеразбивачка призна, че никога не е виждала съпругата на любовника си – Ангелинка, и ако днес я засече някъде, не би я познала.

Цеци твърди, че и “ерата Гонзо” вече е минало за нея и днес е истински щастлива в прегръдките на 6 години по-младия Любо. Тя споделя, че семейството на младока я е приела добре, въпреки биографията й, в която влиза голяма дъщеря, опит за убийство и връзки с куп известни (а някои – и опасни) мъже.

Красимирова явно е преживяла свой катарзис и признава, че днес е ревностна евангелистка. “Ходя в една в кв. Подуяне. Когато отидох първия път, изплаших се и избягах, защото хората се молят групово, молитвите са много мощни и силни и аз си казах: “Леле, влязох в секта, колко е страшно, никога повече!”. Върнах се след 3 г., когато вече бях готова. Сега пък нямам търпение да отида, много ми е добре... Приемам основните истини от божието слово в Библията.

Има неделно църковно училище, водя Джудит там и веднага виждам разликата. Децата според мен трябва от най-ранни години да се възпитават, че е страшно да се краде, страшно е да се лъже, страшно е да се убива”, споделя новия си мироглед жената, която пряко или косвено се е докосвала до почти всички смъртни грехове и нарушаване на Божите заповеди.