За жалост доста коментираната светска двойка не възобнови любовните си взаимоотношения, а Дичо и Диляна застанаха рамо до рамо на снимачната площадка.

Двамата изпълняват роли във видеото към парчето „Като преди”, което дребничкият изпълнител записа заедно с новата си банда V.O.XX. Това за пореден път доказа, че хората могат да се разделят и цивилизовано, защото въпреки че от доста време не са двойка, музикантът и дългокраката хубавица поддържат приятелски взаимоотношения.

Откакто не е част от „Д2” Дичо се пробва на различни сцени, но май най-накрая е намерил хората, заедно с които да твори. В новосформираната група се открояват не едно или две познати имена, подвизаващи се преди това в P.I.F – китаристът Христо Христов, Мартин Николов на баса и Атанас Касабов на барабаните. Момчетата се заканват, че „Като преди” ще се превърне в тотален летен хит, който едва ли не ще заличи успеха на „Ледено момиче”. Може пък и да се получи, защото в песента участие взема и телевизионният шемет Део. Ако не с пеене, то той ще вдига летните градуси с присъствието си!