Съдия в Бевърли Хилс издаде заповед за ареста на актрисата Линдзи Лоън, след като се задейства алармата на гривната за засичане на алкохол, която тя носи по разпореждане на съда.

Съдия Марша Ревъл издаде заповедта, като разпореди адвокатът на Лоън и представител на прокуратурата да се явят на спешно заседание в съда в Бевърли Хилс. Гривната за дистанционно наблюдение на консумацията на алкохол работи, като анализира телесни сигнали от носителката си, пише БГНЕС.

Устройството се задейства, след като тя присъства на партито след раздаването на наградите за кино на MTV, където се сервираше и алкохол. Лоън публикува опровержението си в микро-блог сайта Twitter, като нарече съобщенията "абсолютно погрешни". "Всичко това е заради лъжливи обвинения от таблоиди и папараци", пише тя, като отрича гривната й да се е задействала.

Преди 3 години 23-годишната Линдзи беше арестувана за шофиране под въздействието на алкохол. Два месеца по-късно беше арестувана за шофиране след употреба на алкохол и притежание на кокаин. Кралицата на холивудските нощи е предпочитан обект за папараците. Някогашното дете-звезда на Disney се смяташе за една от най-талантливите актриси от своето поколение, но проблемите със закона и упойващите вещества се отразиха неблагоприятно на кариерата й. През 2008 г тя получи две награди Раци, връчвани на най-лошите актьори в Холивуд.