Съдия от Бевърли Хилс разпореди актрисата Линдзи Лоън да бъде подлагана периодично на тестове за наличие на алкохол и наркотици в кръвта, както и да носи специална антиалкохолна гривна".

Решението си съдия Марша Ревел е взела, след като миналата седмица актрисата, известна със скандалното си поведение, не се яви на изслушване по дело за шофиране в пияно състояние през 2007г.

Следващото заседание е определено за юли, когато съдът ще разгледа и възможността за допълнителни мерки срещу Лоън.

Тя се яви пред съдия Ревел с 10-минутно закъснение и изглеждаше доста нервна. Актрисата обясни, че не се е явила на изслушването, тъй като паспортът й бил откраднат във Франция и тя не могла да се върне навреме в Лос Анджелис от филмовия фестивал в Кан.

Освен че изпусна датата за явяване в съда миналата седмица, актрисата е отлетяла за Кан след като е изпълнила само 10 от общо 13 наложени от съда образователни часове, свързани със злоупотребата с алкохол. Съдия Ревъл издаде заповед за арестуването на актрисата заради неявяване пред съда, но представителите на Лоън са изплатили 10 000 долара от нейната гаранция в размер на 100 000 долара и заповедта е била отменена.

В четвъртък съдията заяви също, че има причина да се смята, че Линдзи е нарушила условията на нейната пробация, което може да доведе до присъда от 180 дни в затвора.

източник: БГНЕС