Линдзи Лоън се завърна в Лос Анджелис, където е изправена пред присъда в затвора, тъй като е отсъствала от изслушване по пробацията си в четвъртък.

Актрисата трябваше да удължи пътуването си за 63-то издание на Международния филмов фестивал във Франция и е изпуснала датата в съда със съдия Марша Ревъл, след като беше съобщено, че паспортът на Линдзи е бил откраднат.

Лоън трябва да се яви днес пред съда в Бевърли Хилс със съдия Ревъл. Звездата от филма "Лоши момичета" изглежда има сериозни неприятности. Освен че изпусна датата за явяване в съда миналата седмица, актрисата е отлетяла за Кан след като е изпълнила само 10 от общо 13 наложени от съда образователни часове, свързани със злоупотребата с алкохол, произтичащи от арестуването на Линдзи през 2007 г.

Съдия Ревъл издаде заповед за арестуването на актрисата заради неявяване пред съда, но представителите на Лоън са изплатили 10 000 долара от нейната гаранция за 100 000 долара и заповедта е била отменена.

В съда този четвъртък, съдията заяви също, че има причина да се смята, че Линдзи е нарушила условията на нейната пробация, което може да доведе до присъда от 180 дни в затвора.

източник: БГНЕС