Лили отново доказа, че е номер 1. Кралицата на родната естрада взе ума на Разград в сряда вечерта, представяйки се като метълка. Примата рязко смени стила и заби култовото хардрок парче на "Ахат" - "Черната овца".

Специално поисках разрешение от групата, за да изпея хита им. Избрах тази песен, защото я смятам за знакова и за себе си, призна Лили. Освен алюзията, че завистници виждат в самата нея черна овца, дивата направила своя версия на парчето и водена от жаждата за нещо ново.

"Тази вечер пея песента за първи път пред публика. Може да ви шашна, но светът се променя и всички ние трябва да се движим в крак с него", обяви вечно младата Лили. Сред стотиците й фенове на концерта в Разград бяха и близките на Кембъла. Лично поканих семейството му, защото паметта за него е жива в мен, призна примата. Спомена си тя изрази с култовия хит "Ти сън ли си, или те има" и така разплака залата.

Концертът в родния край на звездата завърши с овации и отрупана с цветя сцена. Депутати и кметове от региона изпратиха кошници за Лили, а областният управител на Разград д-р Валентин Василев лично се качи на подиума, за да й подари огромен букет бели хризантеми.