На камък удари поредният опит на Ашли Коул да забие нещо чуждо. Похотливият бек на Челси се пробва да вкара в тоалетната на нощен клуб страстна блондинка за бърз секс, но бил категорично отрязан, разкрива "Дейли Мирър".

26-годишната Луси Филипс се изсмяла на предложението му и отсякла: "Не ме интересуваш, много си малък."

Купонът, на който Ашли ударил греда, бил в "Супер клуб", Западен Лондон, на 2 май. Там освободеният от оковите на съпругата си Черил защитник предсрочно празнувал бъдещия дубъл на тима си.

"Минах покрай мъжката тоалетна и зърнах тумба мъже. Поогледах ги и видях Ашли Коул. Той реши да се пробва с мен, но аз се засмях и категорично му отказах: "Не съм заинтересована." Не съм от тези момичета, които са луди по футболистите и се чудят как да се лепнат за някой - разказва русокоската.

"Малко по-късно пак го засякох и той ме покани. Седнах на облегалката на стола му и си поговорихме. След около 10 мин си тръгнах с приятелките ми. Не си спомням да съм го целувала."

Луси побързала да се похвали и през мобилния си телефон писала във "Фейсбук": "Току-що съвсем случайно срещнах Ашли Коул в една тоалетна. Какво джудже!" Не е ясно дали не говори за малкия Ашли. По-късно махнала съобщението. "Съжалявам за това, което написах. Просто тогава бях пияна и не си спомням какво съм правила", чистосърдечно си призна Луси.

Това не е първото прегрешение на Коул. В дългогодишната си "кариера" на развратник той има една камара издънки. При последната му грешна стъпка (праща свои голи снимки на актрисата Соня Уайлд) на съпруга му Черил й писна и му би шута.

източник: в. "7 дни спорт"