Черил Коул, която смята себе си за "скромно и добро момиче", вече не издържа без секс. Певицата направи признанието пред свои приятели и колеги, три месеца след като изрита неверния си съпруг – звездата на Челси Ашли Коул.

Чаровната брюнетка, която в момента обикаля Стария континент с американската банда "Блек айд Пийс", била толкова загоряла за мъж, че вече не криела желанието си да се овъргаля в чаршафите с някой жребец.

"Черил хвърли в истерия танцьорите, участващи в турнето, когато със силно изразения си северняшки акцент им каза, че "вече няма търпение да го направи", заяви анонимен източник пред "Сън". - Сексът беше последното нещо, за което тя си мислеше, докато връзката й се разпадаше. Сега обаче, след като всичко приключи, Черил иска усмивката да се върне на лицето й."

Сладката британка, която доскоро жънеше успехи с "Гърлс Алауд", а от известно време и като солова певица, има огромен списък с обожатели. Вокалът на "Блек айд Пийс" Will.i.am не крие своето увлечение към нея, въпреки твърденията на Черил, че тя го възприема "като брат".

Световният шампион по бокс за професионалисти в лека категория Амир Хан дори стигна още по-далеч, обявявайки, че е готов да се ожени за нея. "Черил е много мила и красива. Тя е жената на моя живот и аз искам да я утеша. Няма значение колко си известен, изневярата винаги наранява", сподели 23-годишният спортист, носител на сребърен медал от олимпиадата в Атина през 2004 година.

Американският професионален танцьор Дерек Хоу и певецът Астън Мериголд от бандата JLS също таят нежни чувства към г-жа Коул, а последният, включил се в техния хор, е аржентинският магьосник с футболната топка Лионел Меси. Голаджията призова Черил да вика за "гаучосите" на световното първенство в ЮАР, тъй като той и съотборниците му "знаят как да се отнасят към жените си". "В замяна ние ще я научим да танцува танго, със сигурност няма да липсват желаещи да я завъртят по дансинга", заяви Меси.

Източник: Sportal.bg