Внезапно разгорелият се огън на страстта между звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо и ослепителната Ким Кардашиан май вече е угаснал. Американската телевизионна водеща призна, че се е върнала обратно "на пазара" и търси мъж, с когото да прекара остатъка от живота си.

Риалити звездата се раздели със състезателя по американски футбол Реджи Буш през март, а миналия месец бе засечена в крачка с Кристиано Роналдо в испанската столица. Седмица по-рано засуканата красавица плени сърцето и на защитника на Манчестър Сити Уейн Бридж по време на краткото му пътуване до Маями.

"Аз съм на пазара. Това е нов живот за мен. Не съм била сама от години. Никога не съм смятала, че би ми харесало да живея сама", заяви Кардашиан. "Не съм от типа момичета, които обичат много срещи", изповяда се 29-годишната представителка на висшето общество в радиопредаването по KIIS FM "В ефир с Раян Сийкрест".

"Аз съм момиче, което си пада по дълготрайните връзки. Следващата, която предстои в живота ми, ще бъда с моя съпруг", каза още тя. Носят се слухове, че Ким и Реджи, които излизаха заедно в продължение на три години, са се разделили, защото тя е искала да се оженят, докато той не е бил убеден, че Ким е "правилното момиче", с което да прекара живота си.

В средата на април пухкавата американка, която се е снимала за "Плейбой", бе засечена от папараци да вечеря с Кристиано Роналдо в ресторант La Dorado в Мадрид. "Двамата се целуваха и бяха много нежни един с друг. Изглеждаха така сякаш си прекарват добре заедно, през цялото време се смяха", разказаха тогава очевидци на страстта между футболиста и американката.

След като похапнали те напуснали поотделно шикозното заведение, но тв водещата скочила в джип "Мерцедес", с който дискретно последвала "Ауди"-то на Роналдо до неговия дом. Според твърденията в жълтата преса г-ца Кардашиан останала там в продължение на четири часа, а на следващия ден отлетяла за Щатите. Освен това Ким била и на мач на "Белия балет", където се насладила на атлетичното тяло на португалския плейбой.

Наскоро португалските медии обявиха, че Кардашиан и Роналдо продължават връзката си, въпреки че са разделени от Атлантическия океан. Екзотичната дама дори планирала да придружи топнападателя на световното първенство в ЮАР. Двамата се запознали още миналото лято в Лос Анджелис, а когато Кистиано разбрал, че горещата брюнетка с арменска кръв е в Мадрид веднага й звъннал и я поканил на среща.

Какви са отношенията им в момента, можем само да гадаем. Но едно е сигурно – Ким се чувства като волна пеперуда, която обаче не иска да лети от цвят на цвят...

Източник: Sportal.bg