Световноизвестната знаменитост Хю Хефнър започнал да снима половите си актове толкова отдавна, че в началото се налагало да прави записите на осем милиметрови ленти, които не се използват от десетки години.

Според холивудски източници, създателят на мъжкото списание "Плейбой" е спал с повече от 2000 жени през целия си живот и има видеоматериали с някои от тях.

Собственикът на имението "Playboy Mansion" в момента се среща с изкусителната Кристал Харис, с която живеят в прословутия комплекс. Напоследък за двамата се говореше, че готвят сватба, тъй като не веднъж самият Хефнър твърдеше, че бърза да се обвърже с чаровната Кристал.

Според нея Хю винаги е бил честен за миналото си и няма какво да крие, следователно няма пречки двамата да се обвържат.

"Питала съм го всякакви неща за миналото му и винаги е бил честен с мен. Понякога дори забравя с коя е правил секс-записи на касетки. Изумителното е, че е имал видеофилми от времето, когато са снимали на осеммилиметрови ленти, но за съжаление преди години ги изхвърлил в океана, защото не искал да попречи на кариерите на тези жени. Притеснявал се, че касетките можели да бъдат откраднати от библиотеката му по време на някое от партитата".

Чаровната Кристал коментира и за всички звезди, с които Хю е признавал, че са били в леглото му.

"Когато попитах Хю с кои момичета е спал и с кои момичета има записи, бях шокирана от повечето имена, които чух", добави тя пред "News of the World".

източник: БГНЕС