Американската актриса Сюзън Сарандън се записа за участието в американското семейно телевизионно шоу на Лиса Курдоу "Кой си мислиш, че си ти?", в опит да научи повече информация около мистериозната си баба.

Актрисата, носителка на "Оскар" разкри, че майката на майка й "просто изчезнала" и тя искала да използва ресурсите на предаването и експертите, за да научи повече за нея и да сподели откритото със семейството си. Бабата на актрисата изчезнала, когато майка й Ленора била само на две и семейството имало само една снимка на жената - Анита Ригали.

Сюзън Сарандън призна, че се чувствала нервна, когато за първи път започнала това разследване, тъй като баба й била представена като човек, изоставил децата си, така че част от нея се страхува за майка й.

Сарандън започнала разследването, посещавайки майка си във Вирджиния. Ленора й разкрила, че майка й е била участничка във вариететно шоу в Ню Йорк. Майка и дъщеря са се срещнали за кратко на Световното изложение през 1939 г., но след това изгубили контакт.

източник: БГНЕС